Jevnaker, Lunner og Gran kommuner har gleden av å invitere til en høytidelig markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai. Invitasjonen gjelder deg som har gjort, eller gjør en innsats for å verne vårt demokrati, for fred og frihet – hjemme så vel som ute. Du kan ta med familien om du ønsker det.

Markeringen holdes i år på Thorbjørnrud hotell, i Jevnaker kommune. Adressen er Sagvegen 8, 3520 Jevnaker. Tidspunktet er onsdag 8. mai klokka 14.30–17.00.

Det er viktig for den norske regjeringen og oss i kommunene at alle som har gjort tjeneste for Norge skal kunne føle seg inkludert på frigjørings- og veterandagen.

Dagens program

Forsvaret skal dele ut medaljer. Det blir kulturelt innslag, og servering av smørbrød og kaker.
Ordførerne i Jevnaker, Lunner og Gran kommuner deltar.

Det er teleslynge tilgjengelig under samlingen.

Meld deg på innen 30. april

Du melder deg på arrangementet ved å skrive en e-post til Thorbjørnrud hotell:

Fint om du skriver navnet ditt og gjerne telefonnummer (i tilfelle endringer). I tillegg kan du melde på familiemedlemmer, dersom du ønsker det. Skriv det antall personer du vil melde på. Hvis du eller andre du melder på har allergier eller det er andre hensyn vi skal ta i serveringen, skriv også det i e-posten.

Send opplysningene til booking@thorbjornrudhotell.no innen 30. april. Merk e-posten med “8.mai-arrangement”.

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om arrangementet, ta kontakt med kulturkontoret for Lunner og Gran på telefonnummer 61 33 84 00.