Hopp til hovedinnholdet på siden
Sist oppdatert 14. mai 2021 kl. 11:12

Informasjon om koronavirus

5. klasse på Sanne skole ute av smittekarantene

Som vi har meldt tidligere, har 5. og 7. klasse på Sanne skole vært i smittekarantene etter at det forrige uke ble bekreftet smitte i begge klassene. Nå er det bekreftet at de siste testene som ble tatt 20. april av elevene i 5. klasse var negative.

Sanne skole

Bilder fra Sanne skoleKred.: © Gran kommuneFoto: Kirsten Jåvoll Hagen / Gran kommune

Elevene i de to klassene ble testet for andre gang tirsdag 20. april. Nå har vi fått svar på alle prøvene for 5. klassingene. Ingen er smittet og 5. klasse er ute av smittekarantene.

Vi venter fremdeles på noen svar i 7. klasse. Klassen er derfor fortsatt i smittekarantene.

Foreløpig er det altså gode nyheter, og dette bekrefter at smittetrenden i Gran nå er avtagende, slik kommuneoverlege Are Løken sa i går.