Hopp til hovedinnholdet på siden
Sist oppdatert 14. mai 2021 kl. 11:12

Informasjon om koronavirus

Les mer

Nyheter om koronasituasjonen

Sanne skole

5. klasse på Sanne skole ute av smittekarantene

Som vi har meldt tidligere, har 5. og 7. klasse på Sanne skole vært i smittekarantene etter at det forrige uke ble bekreftet smitte i begge klassene. Nå er det bekreftet at de siste testene som ble tatt 20. april av elevene i 5. klasse var negative.

Skjervum helse- og omsorgssenter

Dødsfall knyttet til smitteutbruddet på Solgløtt

Vi har i dag fått melding om at en beboer på Solgløtt er død etter å ha vært syk med covid-19. Den avdøde er en mann på 59 år som ble smittet i forbindelse med smitteutbruddet på Solgløtt i begynnelsen av april.

Skjervum helse- og omsorgssenter

En ansatt til ved Solgløtt er smittet

Mandag har en ansatt ved Solgløtt testet positivt for covid-19 med hurtigtest. Vi venter foreløpig på svar på PCR-test (vanlig koronatest). Til sammen er nå tre ansatte og tre pasienter ved avdelingen smittet med koronavirus.

Sanne skole

Sanne skole og Solheim barnehage berørt av smitte - mange i karantene

Onsdag morgen ble det bekreftet at en elev på Sanne skole er smittet med covid-19, og gjennom dagen har smittesporingsteamet jobbet med å følge opp denne saken. Nå er mange satt i karantene knyttet både til skolen og til Solheim barnehage. Det er også besluttet å gjøre en miljøundersøkelse med testing av alle som har tatt skolebussen sammen med den smittede eleven.

Sanne skole

Tre skoler berørt av koronasmitte

5. klasse på Sanne skole er nå i smittekarantene, fordi en elev i klassen er smittet. Videre er 3. klasse på Grymyr skole og 8A på Gran ungdomsskole i ventekarantene, fordi to elever er nærkontakter til en smittet person.