Ida Eirin har vært lærling på Marka helse- og omsorgssenter i om lag et halvt år. Der skal hun være fram til mai. Deretter skal hun prøve seg innenfor tilrettelagte tjenester, et annet område innenfor helsefaget.

– Målet mitt er å bli sykepleier. Jeg er godt fornøyd med å ha valgt et utdanningsløp hvor jeg får mye praktisk erfaring innenfor helsefaget undervegs, sier hun.

Søk om lærlingplass innen 11. mars

I de tre hadelandskommunene, Lunner, Jevnaker og Gran, søkes det nå etter nye lærlinger. Det betyr at du kan søke om lærlingplass innen fristen 11. mars.

Her finner du oversikten over lærlingplasser og lenker til søknadsskjemaene:

Du kan kun søke elektronisk. Dersom du har behov for hjelp til dette, ta kontakt med Gran kommune på telefon 61 33 84 00. For hjelp til å søke lærlingplass i Lunner eller Jevnaker, tar du kontakt med den kommunen det gjelder.

– Jeg får god oppfølging

I lærlingjobben i Gran kommune, opplever Ida Eirin at hun blir tatt godt vare på.
– Jeg opplever at jeg får god oppfølging undervegs. I tillegg opplever jeg at mine ledere er opptatt av at jeg skal bli flink og lykkes i jobben, forteller Ida Eirin.

Hun poengterer at det slett ikke er kjedelig å jobbe på helse- og omsorgssenter. 
– Dette er en jobb med mange ulike oppgaver. Nå jobber jeg på korttidsavdelingen og det er nesten som å jobbe på en liten sykehusavdeling, men mange ulike pasienter og situasjoner. Her lærer jeg mye.

Ida Eirin er opprinnelig fra Gjøvik, men har bodd i Brandbu de siste seks årene. Hun har vært elev ved Hadeland videregående skole på Gran.