Program

Klikk på lenken for å gå til de andre kursdagene:

Tirsdag 13.08: Skulptur på cupcakes med sukker fondant i Hadeland kulturskoles lokaler, Granvang, i Gran. Aldersgruppe: 2005 - 2015.

Onsdag 14.08: Skulptur på cupcakes med sukker fondant på Gamleskolen på Harestua. Aldersgruppe: 2005 - 2015.

Torsdag 15.08: Pendulum-maling på Gamleskolen på Harestua. Aldersgruppe: 2005 - 2015.

Lørdag 17.08: Cymatics Lab (lyd og bilde/video) på Ungdommens Hus i Gran. NB! Aldersgruppe: 2005 - 2011.

Alle dager kl. 11-14

Tre ulike kunstformer

Skulptur med sukkerleire (Gran og Harestua, aldersgruppe: 2005 - 2015)
Lyst til å lære å modellere med sukkerleire? Dette er kurset for deg som liker å smake og plukke opp noen proffe tips fra kunstner INGE LAUWERS om å pynte kaker eller cupcakes, med det gøyale materialet «sukkerfondant». Deltagerne tar sine kunstverk med hjem på slutten av kursdagen. Ingen forkunnskap nødvendig - maks 12 deltakere - Ta med forkle, matpakke og drikkeflaske - 2 cupcakes - Isboks til å frakte matkunsten i.

Pendulum-maling (Harestua, aldersgruppe: 2005 - 2015)
Lyst til å være med på vår KUNST LAB og male mønster i stort format? Sammen med kunstner INGE LAUWERS skal vi lage en takhengt pendel. Vi tester det først med sand for å male forbløffende matematiske sirkler. Senere mikser vi også farger med akryl og sender pendulumet i gang. Du kan ta ditt mesterverk med deg hjem, eller gi det til din ungdomsklubb. - Ingen forkunnskap nødvendig - maks 12 deltakere - ta med matpakke og drikkeflaske og klær og sko for kunstaktivitet.

Cymatics Lab (Gran, aldersgruppe: NB! 2005 - 2011)
Når lyd og lys møtes. Går det an å lage lyd synlig i sand? Sammen med lydkunstner JONAS RAABE og kunstner INGE LAUWERS kan du oppdage hvordan lydbølger oppfører seg og lager flotte matematiske synlige mønstre på en plate med sand på. Vi tester også om vi klarer å fange bilder av lavfrekvente lyder med høytalere og forskjellige flytende væsker. Dette er for de oppfinnsomme og nysgjerrige ungdommer blant oss! - Ingen forkunnskap nødvendig - maks 10 deltakere - ta med matpakke og drikkeflaske og klær som tåler flekker.