Hopp til hovedinnholdet på siden
Sist oppdatert 14. mai 2021 kl. 11:12

Informasjon om koronavirus

Les mer

Nye smittetilfeller på Solgløtt og Sanne skole i går

I går, fredag 16. april fikk vi melding om at ytterligere en ansatt på Solgløtt er smittet med covid-19. Også på Sanne skole er det et nytt smittetilfelle, en elev i 7. klasse.

Sanne skole

Bilder fra Sanne skoleKred.: © Gran kommuneFoto: Kirsten Jåvoll Hagen / Gran kommune

Fredag 16.april fikk vi melding om at ytterligere en ansatt ved Solgløtt har testet positivt. Hun har kun lette forkjølelsessymptomer. Smitteveien er uklar.

Det blir ikke ytterligere karantene på noen ansatte som følge av det nye smittetilfellet. Alle ansatte jobber med fullt smittevernutstyr hele tiden, og de smittede beboerne på Solgløtt er isolert på egne rom.

Eneste nærkontakt er et familiemedlem, i samme husstand. Vedkommende er i smittekarantene utenfor hjemmet.

Det nye smittetilfellet Solgløtt får ingen følger for utbruddsoppfølgingen. Rutinene fortsetter som før, med testing av alle ansatte hver 3. dag og bruk av fullt smittevernutstyr hele tiden.

Med unntak av to, var alle ansatte ute av smittekarantene i går fredag 16. april.

Ny elev på Sanne skole smittet med covid-19

En elev på 7.trinn ved Sanne skole testet positivt fredag. Eleven er smittet av et søsken på 5.trinn som ble meldt smittet i går. Som følge av dette er 19 elever og tre ansatte på 7.trinn ved Sanne satt i smittekarantene. Ytterligere er to familier satt i smittekarantene som nærkontakter til eleven.