Hopp til hovedinnholdet på siden
Sist oppdatert 1. mars 2021 kl. 08:49

Informasjon om koronavirus

Nyheter om koronasituasjonen

Trugetur Sagvollen

Her er rådene for vinterferien

I uke ni er det vinterferie for skolene i Gran. Følg med på gjeldende smittevernråd for at ferien skal bli så trygg som mulig, uansett om du skal være hjemme eller på hytta.

Teststasjon for covid-19

To menn smittet på byggeplass i annen kommune

Torsdag 18. februar fikk vi bekreftet at to personer bosatt i Gran kommune er smittet med covid-19. Begge er unge menn og er smittet ved samme byggeplass i en annen kommune.

Testing av covid-19

Gran-familie smittet med covid-19

En mann, en kvinne og to barn bosatt i Gran kommune har testet positivt for covid-19. Hele familien sitter nå i isolasjon. Ingen av dem er alvorlig syke.

Skjervum helse- og omsorgssenter vinter 2021

Smittevernråd for besøk på helse- og omsorgssentrene i Gran

Regjeringen endrer nå flere av rådene de tidligere har gitt om besøk på sykehjem, og FHI har kommet med nye smittevernråd for besøk i sykehjem med mange vaksinerte beboere. De nye rådene må tilpasses situasjonen i den enkelte kommune, og på det enkelte sykehjem eller omsorgssenter.

Teststasjon for covid-19

Utbruddet ved Røysumtunet er over

I går, onsdag 3. februar, ble smitteutbruddet av covid-19 ved Røysumtunet erklært over. Ingen ansatte eller beboere ved institusjonen har testet positivt siden 22. januar.

Testing av covid-19

Nye smittetilfeller og ny vurdering av lokal forskrift

Pressemelding 31. januar 2021 om smittetilfeller siste uke, noen gode råd for personer som er i smittekarantene og informasjon om ny vurdering av Gran kommunes lokale forskrift som varer til 31. januar.

Koronavaksinering

Gran kommune får 126 ekstra vaksinedoser i uke fem

– I utgangspunktet skulle vi få 16 hetteglass med koronvaksine i uke fem. Nå har vi fått ny beskjed om at vi får 21 hetteglass ekstra, forteller vaksinekoordinator Jorun Endresen Haukeli.