Program

Låtskriver på tur er et prosjekt der vi i samarbeid med den fantastiske låtskriveren og artisten Oda Dahl inviterer 12 ungdom ut på tur for å lære og skrive egne låter, eller å bidra inn i andres låtskriving, lære litt om friluftsliv og møte andre likesinnede. Målet med turen er at vi skal ha to fantastiske dager på tur med musikk som bakteppe. Det blir utendørs matlaging, aktiviteter og selvfølgelig låtskriververksted. .

Du trenger ikke annen forkunnskap enn motivasjon for å være med, men har du en tekstforfatter i magen, håndterer et instrument eller har lyst til å bidra i et band er det en topp også!

Hytteturen er på Kjørestua på Sagvollen hvor verkstedet skal være. Dette blir også campen de neste dagene, og kanskje vi kommer så langt at det blir en liten avslutningskonsert?

Alt av utstyr vi trenger blir kjørt inn i forkant, men du må pakke en sekk med de klærne du trenger.

I forkant av hytteturen får dere en pakkeliste der vi går gjennom det vi trenger på turen og det dere eventuelt mangler. Sånn at vi ordner dette. BUA har alt det du trenger hvis du mangler noe, så utstyr er ikke noe problem.

Hytteturen, låtskriververkstedet og oppholdet er helt gratis og vi dekker også frokost, middag og kveldsmat alle dagene, men dere må være med å kokkelere.

Kontakt

Har du spørsmål, så kontakt DNT Hadeland ved Lars Erik Lyngstad på e-post lars.erik.lyngstad@dnt.no