Rebusløp og pølser på grillen

Det blir offisiell åpning av Friluftshuben ved ordfører i Lunner kommune, Harald Tyrdal og generalsekretær i DNT, Dag Terje Solvang. Det blir servering av pølser som vi griller på bålpannene, natursti for de minste og rebusløp for hele familien - og selvsagt blir det premier og overraskelser til de fremmøtte.

Friluftshuben vil bugne av nytt sports- og friluftsutstyr som du kan låne helt gratis. I tillegg skal Friluftshuben være et sted å møtes og et sted hvor man kan ta del i ulike aktiviteter og arrangementer, både for den friluftsinteresserte - og for andre!  

Hva er Friluftshuben

UngHadeland, DNT Hadeland og Mine Opplevelser er initiativtakerne bak Friluftshuben. Sammen representerer vi engasjement, kunnskap, erfaring og inspirasjon som skal bidra til gode opplevelser og fellesskap på fritiden for barn og unge og deres familier.

Ny BUA-avdeling

I Friluftshuben skal UngHadeland etablere en helt ny BUA avdeling på Harestua. Dette blir den 3. BUA avdelingen i UngHadeland-regi. 
Her kan du komme å låne helt nytt sports- og friluftsutstyr helt gratis. Det er også mulig å være med oss å jobbe i BUA eller hjelpe oss i verkstedet. 
I tillegg skal huben være en møteplass, et sted du kan oppsøke når du har lyst til å drive med ulike aktiviteter, både alene og sammen med andre og Friluftshuben skal også være utgangspunktet for masse ulike aktiviteter og arrangementer. 

Hvor finner du oss?

Friluftshuben blir å finne i Sagparken på Harestua, nærmere bestemt Vannebos veg 196, 2743 Harestua.

Vi gleder oss stort til å åpne dørene for enda mer aktivitet og enda mer utlån av sports- og friluftsutstyr!

Tusen takk til samarbeidspartnere

Stor takk til Sparebank 1-stiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal som med tilskuddsmidler til prosjektet gjør drømmen om Friluftshuben til virkelighet - til glede for barn, unge og deres familier på Hadeland!
Takk også til Lunner Almenning som stiller lokaler til disposisjon og som bidrar med subsidiering av husleie i oppstarten av prosjektet.