Påskeferie på våre møteplasser

Fredag 22. mars markerer vi at det snart er påskeferie i Ungdommens Hus. Åpningstider denne dagen er fra kl 15-22. I ferien er det stengt både i Ungdommens Hus, ArenaLunner og i Friluftshuben. Vi er tilbake med vanlige åpningstider tirsdag 2. april.

Gaming på ArenaLunner

PåskeLAN

I samarbeid med Moen E-sport arrangerer vi LAN lørdag 23. og søndag 24. mars. 

Mer informasjon om påskeLAN her.

Oda Dahl fra The Voice tilbyr låtskriverkurs på Lushaugen

Bli med Oda Dahl på låtskriverkurs på Lushaugen

Mandag 25. mars tilbyr DNT Hadeland i samarbeid med låtskriver og artist Oda Dahl låtskriverkurs med overnatting og masse spennende aktiviteter på Lushaugen.
Er du i  alderen 13 til 18 år og har lyst til å være med på hyttetur for å lære og skrive egne låter, eller å bidra inn i andres låtskriving så må du melde deg på. 

Målet med turen er tre fantastiske dager på tur med musikk som bakteppe. Det blir utendørs matlaging, aktiviteter i snøen og selvfølgelig låtskriververksted. Med fullmåne mandag 25.03 ligger alt til rette for at det blir en magisk og inspirerende atmosfære på Lushaugen disse dagene.

Du trenger ikke annen forkunnskap enn motivasjon for å være med, men har du en tekstforfatter i magen, håndterer et instrument eller har lyst til å bidra i et band er det en topp også!
 
Truger & miniski

Trenger du låne sports- og friluftsutstyr til påskeferien?

BUA Gran har vanlige åpningstider mandag og onsdag i påskeuka. Mandag 2. påskedag har vi stengt. 

På Harestua er det mulig å låne utstyr i BUA tirsdag i påskeuka. Da har vi åpent fra klokka 12.00-17.00. Skjærtorsdag har vi stengt. 

Vi ønsker alle en god påskeferie!