Program

Dette er for deg som er 7 – 12 år (høstens 2. – 7.klasse).

Opplegget er både for deg som aldri har spilt før og som er nysgjerrig på å prøve et instrument, for deg som spiller et instrument allerede og for deg som har spilt litt tidligere.

Vi tilbyr tre aktive dager med spilling, lek og moro. Du vil kunne prøve ulike instrumenter, være med å spille sammen med andre, leke ute med supre ungdommer og få nye vennskap på tvers av skoler. Eksempler på instrumenter vi har er klarinett, kornett, fløyte, baryton, trombone og slagverk. Vi kommer til å dele opp i grupper basert på alder og erfaring, mens uteaktivitetene blir på tvers av gruppene. Selve musikk-opplegget vil være med kvalifiserte lærere og til uteaktivitetene vil det i hovedsak være ungdommer fra korpset som bidrar som fritidsledere.

Opplegget er fra onsdag – fredag 14.-16. august på Gran ungdomsskole fra kl 09:00-15:00. Vi serverer enkel mat og frukt til mellommåltider.

Vi gleder oss til å møte alle dere som vil spille sammen i sommer!

Takk til Gjensidigestiftelsen for støtte til denne musikk-campen!

Påmelding og spørsmål

Har du noen spørsmål, ta kontakt på post@granjenteogguttekorps.no eller via melding på vår Facebook-side Gran jente- og guttekorps.

For påmelding trenger vi navn på barnet, alder, skole, om barnet har spilt et instrument før (evt. hvilke instrument) og eventuelle allergier.

Påmelding til denne aktiviteten gjøres i eget skjema: https://forms.gle/M1yqGDgry4mKirnn7