Er du mellom 16 og 23 år og ønsker å bidra til å legge til rette for ferieaktiviteter for ungdom på Hadeland i sommerferien? Da må du søke sommerjobb hos oss!

Vi trenger ungdom som kan jobbe i/med: 

  • BUA
  • Ungdommens Hus
  • UngHadeland medie crew
  • Unge arrangører

Jobbe i BUA

BUA Gran, BUA Lunner og BUA Harestua er våre bibliotek for sports- og friluftsutstyr, og dette kan man låne helt gratis. Vi ønsker at utstyret skal være tilgjengelig for innbyggerne våre gjennom hele sommerferien, og trenger derfor hjelp til å betjenes BUA i sommer.
Du bør ha litt kunnskap om sports- og friluftsutstyr, men det viktigste av alt er at du er serviceinnstilt og vil hjelpe kundene i BUA slik at de får en god opplevelse ved å komme å låne utstyr hos oss. Du kan lese mer om våre BUA avdelinger her.

Har du lyst til å være arrangør?

Har du hørt om Aktiv sommer?
UngHadeland tilbyr et bredt spekter av aktiviteter gjennom sommerferien som er en del av Aktiv sommer. Vi ønsker å legge til rette for en meningsfull fritid for barn og unge på Hadeland. Tidligere år har vi arrangert store konserter, turer til Tusenfryd, klatreparker, actioncamper, aktivitetscamp på Haugerstranda, crosscamp, workshops, Hadelandsmesterskap i døds og mye mer. Har du lyst til å være med som en av våre arrangører, både med planlegging og gjennomføring av aktivitetene? 

Foto, film og sosiale medier

UngHadeland har eget medie crew bestående av ungdom som markedsfører våre aktiviteter, tar bilder, film og jobber med sosiale medier. Mediecrewet reiser rundt på alle aktivitetene i sommerferien og dokumenterer hva som skjer. Er du interessert i film, foto, redigering og å jobbe med sosiale medier? Da er kanskje mediecrewet til UngHadeland noe for deg?

Flere sommerjobber i Gran kommune

I år lyser Gran kommune ut sommerjobber i forskjellige avdelinger samtidig. Gjennom prosjektet "Inn i jobb", et samarbeid mellom kommunen, NAV og Hadeland videregående skole, ønsker Gran kommune å gi deg som ungdom mulighet til å få verdifull arbeidserfaring.

Vi oppfordrer ungdom fra hele Hadeland til å søke sommerjobb i Gran kommune og UngHadeland!

Hva ser vi etter hos deg?

Vi søker deg som er kreativ, utadvendt, ser muligheter og løsninger, er positivt innstilt, pliktoppfyllende og som liker å jobbe med andre mennesker. Du må ha lyst til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver og vi må kunne stole på deg. Noen ganger vil det være mye å gjøre og høyt arbeidstempo.