Hva handler dette om?

Planen for utvidelsen er også å tilrettelegge for urneplasser i urnefelt og navnet minnelund med parkpreg på nordsiden av kirkegården. Nærmere beskrivelse og tydeligere kart finner dere i varslingsbrevet.

På vegne av Gran kirkelige fellesråd varsler vi i Gran kommune oppstart av detaljreguleringsarbeid i henhold til plan- og bygningsloven § 12-8 for utvidelse av gårds- og bruksnummer 262/60, Ål kirkegård med plan-ID E265. 

Området det varsles oppstart av planarbeid for, er maks fire dekar stort og omfatter deler av 262/2. Område er avsatt som LNF-område kommuneplanens arealdel, og hele området er dyrket mark som skal omdisponeres til annet formål. 

Det er vurdert at tiltaket ikke utløser krav om konsekvensutredning i henhold til plan- og bygningsloven § 4.2 med tilhørende forskrift om konsekvensutredning. 

Mer informasjon

For ytterligere opplysninger og planavgrensning kan du finne her. 

Eventuell spørsmål til planarbeidet kan rettes til Sangee P. Murugesu sangeethan.pathmanathan.murugesu@gran.kommune.no eller telefon 47 62 64 84.

Si din mening

Du kan sende innspill eller ytterligere opplysninger om planarbeidet til postmottak@gran.kommune.no eller Gran kommune, postboks 41, 2714 Jaren. Frist for innspill er 29. mai 2024.

Innspill vil ikke besvares direkte. I behandlingen av plansaken kommer det fram hvordan innspillene er vurdert og/eller innarbeidet. Det vil være mulighet for å komme med høringsuttalelse igjen ved offentlig ettersyn av reguleringsplan.