Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Jente som holder en stor bamse og går langs en veo

Ny nasjonal portal for bekymringsmelding til barnevernet

KS (Kommunenes sentralforbund) og Bufdir (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) har sammen laget en nasjonal portal hvor enkeltpersoner og offentlig ansatte kan sende en digital bekymringsmelding til det lokale barnevernet. Vi har nå publisert denne portalen på Gran kommunes hjemmeside. 

Ingrid Woldengen (til venstre) og frisklivsveileder Marianne Heggen.

For Ingrid ble livet bedre etter kurs om diabetes 2. Meld deg på høstens kurs!

– Jeg fikk en aha-opplevelse under kurset, særlig når det gjaldt hvor viktig det er å spise regelmessig. Kurset ga meg informasjon og inspirasjon slik at jeg har klart å dreie livet til det bedre, forteller Ingrid Woldengen. Hun er en av mange som har benyttet seg av kurstilbudet for innbyggere med, eller med fare for å få, diabetes 2.

Illustrasjonsbilde.

Vask bilen i vaskehall - få ren samvittighet

Hvor vasker du bilen? Vasker du bilen på gata, parkeringsplass eller andre asfalterte steder er det høy risiko for at det møkkete vaskevannet renner urenset ut i elver og innsjøer.

Lansering av næringsbarometer for Hadeland

Sjekk ut næringsbarometeret for Hadeland!

I samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) har Hadelandshagen og Regionrådet for Hadeland lansert «Næringsbarometer for Hadeland». Barometeret danner et solid kunnskapsgrunnlag, og blir et viktig verktøy for å utvikle næringslivet i Gran og på Hadeland. 

Gå til nyhetsarkiv >