Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Her er det laget et hyggelig møtested som skal brukes til besøk på Marka helse- og omsorgssenter.

Marka og Skjervum helse- og omsorgssenter åpner for trygge og planlagte besøk

Å ikke kunne besøke sine nærmeste over lang tid kan være vondt og vanskelig både for pasienter og pårørende. Folkehelseinstituttet har kommet med smittevernråd som skal gjøre det mulig å få til besøk innenfor en trygg ramme. Marka og Skjervum helse og omsorgssenter følger opp med egne retningslinjer, og har en ny besøksordning på plass fra mandag 25. mai.

Illustrasjonsbilde.

Prinsipper for arrangementer på offentlig sted

Fra og med 7. mai 2020 får en ansvarlig arrangør lov til å invitere til arrangementer på offentlig sted, med opptil 50 personer. På denne siden finner du noen prinsipper for å sikre godt smittevern under arrangementene.

Portrett Wenche Høy

Og bakom synger bøkene

– Frøken Detektiv var alltid utlånt trodde jeg, men turte ikke spørre bibliotekaren. Wenche Høy (67) ler og forteller om møtet med biblioteket som barn. Hun fant ikke detektivfortellingene på hylla.

ÅPNINGSTIDER

Bibliotekene åpner forsiktig

Onsdag 20.mai åpner dørene på Gran bibliotek. Fredag 22.mai er det igjen åpne dører i Brandbu. 

Datahjelp-webbanner

Datahjelp for vettskremte

På grunn av koronapandemien kan vi ikke lenger invitere innbyggere til å droppe inn på rådhuset for å få datahjelp. Slik situasjonen er kan det gå lang tid før vi igjen kan sette oss tett sammen foran en pc eller en iPad. I mellomtiden tilbyr vi noen alternative måter å lære mer om data på.

Gå til nyhetsarkiv >