Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Bilde fra forestillingen Spelemann på taket, i Hadeland kultursal.

Musikkrådet ber om innspill fra lag og foreninger

Musikkrådet for Lunner og Gran kommuner jobber for best mulige forhold for lag og foreninger innen musikk, sang, dans og teater. Nå oppfordrer de lokale lag og foreninger til å svare på en undersøkelse innen 1. mars.

innbyggersørvis

Gran innbyggersørvis

Fra 17. februar er «Gran innbyggersørvis» navnet for ny organisering av vår daglige sørvis og dialog med innbyggerne. 

Solheim barnehage 2019

Husk å søke barnehageplass innen 1. mars!

Trenger dere barnehageplass fra høsten 2020? Eller kanskje dere ønsker endringer i den plassen dere allerede har? Da må dere huske å søke innen fristen 1. mars.

Brandbu barneskole høsten 2019

Husk påmelding til SFO før 1. mars!

Ønsker du å melde ditt/dine barn på skolefritidsordning (SFO) for skoleåret 2020/2021? Da må du gjøre det før 1. mars 2020.

bilde av en dommer-klubbe.

Ønsker du å bli valgt til meddommer?

Gran kommune skal våren 2020 velge nye meddommerutvalg for perioden 2021–2024. Nå oppfordrer vi våre innbyggere til å foreslå aktuelle kandidater.

Overrekkelse av gullklokke til medarbeidere 2019

25 års ansettelse ble markert med gullklokke og festmiddag

I Gran kommune feirer vi medarbeidere som har 25 års ansiennitet, med en årlig markering. I 2019 hadde vi til sammen ti jubilanter som ble invitert til festmiddag på Sanner hotell 27. januar, med overrekkelse av gullklokker.

virus

Coronaviruset - ta dine forholdsregler

Coronaviruset har så langt ikke kommet til Norge. Utbruddet startet i Kina i desember og torsdag kveld erklærte Verdens Helseorganisasjon internasjonal folkehelsekrise som følge av utbruddet. Coronaviruset kan gi alvorlig lungebetennelse, men det er ikke kjent hvor alvorlig det er, eller hvor lett det smitter.

Februar 2020 fartsgrense bred

Holder du deg innenfor fartsgrensen?

Gran kommune er godkjent som "Trafikksikker kommune", og deltar i Trygg Trafikk sin kampanje. Hver måned legger vi ut et budskap til påminnelse og ettertanke. Denne måneden handler det om hvor viktig det er å holde fartsgrensene. 

Datahjelp-webbanner

Datahjelp for vettskremte

Datahjelp for vettskremte er et tilbud til deg som ønsker å lære mer om å bruke PC, nettbrett og mobiltelfon for å få tilgang til digitale tjenester på internett. Du kan få datahjelp på Gran rådhus hver onsdag.

Gå til nyhetsarkiv >